Styrk din virksomhed med kurser til medarbejderne

15 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Som ansvarlig for medarbejderne i en eller flere afdelinger af din virksomhed forestår du samtidig disse medarbejderes faglige udviklng. I den forbindelse er det en god idé at overveje hvorvidt du skal investere i en opgradering af medarbejdernes faglige kundskaber. Til dette formål findes der et stort udvalg af spændende og lærerige kurser.

Find de mest relevante kurser hos 4D

Den danske kursus udbyder 4D tilbyder en bred vifte af kurser i IT relaterede emner. Kurserne er særligt målrettet det danske erhvervsliv og henvender sig fortrinsvis til virksomheder som ønsker at opgradere medarbejdernes kompetencer.

Historisk set har den Københavns baserede kursus udbyder altid været leveringsdygtig i relevante kurser med et samtidigt sigte. De dygtige og kompetente undervisere, instruktører og kursus tilrettelæggere er altid 100% up to date med den seneste udvikling inden for dette felt. Og det kan du og dine medarbejdere også blive hvis I tager et kursus hos 4D.

image

Vælg det rette kursus med hjælp fra 4D

Det store udvalg af kurser kan muligvis virke uoverskueligt. Du behøver dog ikke at være nervøs angående hvorvidt du får valgt det rette kursus.

Til hver kursus kategori hører et gratis kursus som du kan deltage i kvit og frit, og som kan give dig et overblik. Hvis du vælger at deltage i et sådant kursus får du samtidig mulighed for at snakke med de til kurset knyttede undervisere, som kan vejlede dig angående valg af kursus til dine medarbejdere.

Lad 4D sammensætte et kursus eller en workshop til din virksomhed

Hvis du netop har ladet en ny platform eller applikation udrulle i din virksomhed kan du få brug for et særligt tilrettelagt forløb skræddersyet dine medarbejderes og din virksomheds behov.

Klik ind på https://www.4d.dk/ og forhør dig om mulighederne for at få et personligt tilrettelagt kursus eller en ditto workshop.