Find et webhotel med understøttelse af flere domæner

08 August 2021 Astrid Pedersen

Skal din hjemmeside hostes ude i byen? Så bør du gå efter en passende webhotel løsning.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Hvilken hosting løsning du skal vælge kommer selvfølgelig helt og holdent an på dine behov.

Hvis du blot skal kunne præsentere din virksomhed online gennem ganske få sider., og regner du ikke med voldsom trafik, vil du sagtens kunne nøjes med et billigt webhotel. Her vil du typisk have begrænset plads til rådighed, men stadig fuldt tilstrækkeligt til at kunne have din hjemmeside liggende.

Du vil kunne oprette databaser og email adresser, og du kan nyde godt af de mange services som din hosting udbyder kan tilbyde. Disse inkluderer for eksempel antivirus og antispam, firewall, fuld support, one click installation af CMS, og automatisk backup. Og alt dette kan du få til meget lave priser.

De fleste udbydere af webhotel løsninger tilbyder flere forskellige pakker som varierer i størrelse og kapacitet. Skulle dine behov ændre sig kan du nemt skifte mellem de forskellige løsninger og på den måde hele tiden være sikker på at dit webhotel lever op til dit websites krav.

Kan jeg købe et domænenavn uden at købe et webhotel samtidig?

Du behøver ikke at købe webhosting hver eneste gang du køber eller registrerer et domænenavn. Mange webhotel løsninger giver mulighed for at have flere domæner på samme konto.

Således kan du tilknytte op til flere domænenavne med dertil hørende hjemmesider, databaser, email konti og så videre til det samme webhotel. På den måde slipper du for at have en webhotel konto per domænenavn. Og det kan godt vise sig at være billigere for dig i det lange løb.

På webhotel-guiden.dk kan du læse mere om hvor det kan lade sig gøre at registrere et domæne uden samtidig at skulle købe en ny webhotel pakke. Køb domænenavn uden webhotel via webhotel-guiden.dk